Hede Padelcenter

Hede padelcenter i Kungsbacka drivs av tre entreprenörer som ville jobba med något de har passion för. För att skapa en helhet i toppklass sattes fokus på ljud, ljus, klimat och design. Eller som Bernt Mathiasson, en av delägaren säger

– Vi ville ge spelarna känslan av att de besöker ett hotell snarare än en kall idrottshall. Men Padel är en bullrig sport och utmaningarna många. Särskilt när den som i Sverige så ofta spelas inomhus.

– Vi kontaktade Götessons Design Group som lotsade oss igenom processen. Idag har vi ett innertak med vita absorbenter som tack vare ljusreflektion från banorna skimrar i en vacker gråblå ton. I omklädningsrum men har vi lyft in växtlighet även i det ljudabsorberande taket för skapa en ombonad känsla. Tygvepor löper från golv till tak och hjälper till att skapa en varm stämning – vår hall tillhör idag toppskiktet när det gäller akustik fortsätter Bernt.

Vid en möblerad entresol sitter gigantiska ljudabsorberande printtavlor, bland annat för hallens sponsorer. Tavlorna bidrar till en god ljudmiljö och erbjuder också hallägarna en möjlighet att exponera sponsorer. Vid byte av sponsor behöver endast själva duken bytas ut vilket gör produkten ekonomiskt fördelaktig.

No items found.

Intresserad?

Förmodligen har du egna partners som behöver vara med och fatta beslutet. Tryck på knappen och skicka Club of Sports vidare.

Inspirera en kollega!