En krångelfri metod

Välj Club of Sports om du vill ha en lyhörd partner som tar hand om hela projektet. Som kombinerar dina idéer med vår expertis kring allt från inredning till akustik och ergonomi.

Så gör vi

Unikt för dig

Vid ett första möte går vi igenom din ritning och pratar om dina visioner och behov.

Flexibelt förslag

Vi presenterar en 3D-ritning där vi tillsammans kan byta produkter och ändra i realtid.

Leverans och montering

När alla beslut är fattade levererar vi produkterna och bygger upp din unika miljö.

3D-rendering, Exion i Värnamo
Färdigt projekt, Exion i Värnamo

Från 3D till verklighet

Vi ritar upp dina miljöer med möbler och inredning ur vår stora verktygslåda av väldesignade premiumprodukter. På så vis kortar vi ner avståndet mellan vision och verklighet.

Eftersom vi tar hand om allt från visualisering till montering behöver du inte synka ihop flera leverantörer. Med raka dialoger och tydlighet är du med hela vägen, fram till att våra inredningsdesigners lägger sista handen vid projektet.

Design i realtid

Hur kan vi göra din anläggning exakt som du vill ha den? Vårt sätt att jobba med visualiseringar och 3D-modeller ger en snabbrörlig approach där du kan se förändringarna i realtid.

Våra experter ritar upp, rådger och utvecklar – oavsett om du har idéer ner på detaljnivå eller bara en allmän känsla om hur du vill att det ska vara.

Intresserad?

Förmodligen har du egna partners som behöver vara med och fatta beslutet. Tryck på knappen och skicka Club of Sports vidare.

Inspirera en kollega!