Söndrumshallen Halmstad

Söndrumshallen ligger i Halmstad och drivs som en ekonomisk förening. Denna hall har fostrat många ungdomar genom åren där en del blommat ut som riktiga stjärnor, till exempel Sofia Arvidsson som ni ser på en av bilderna. Sofia är kanske mest känd som tennisspelare men har faktiskt vunnit SM guld i inte mindre än tre sporter; pingis, tennis och nu senast padel.

Det som gör Söndrumshallen så unik är att det alltid är fart och fläkt och ständig tillströmning av utövare från allt mellan 3 – 100 år gamla. I Söndrumshallen utövar man gymnastik och spelar tennis, squash, badminton och padel. En annan unik egenskap är att oavsett vilken sport man utövar så möts man av en behaglig ljudmiljö då man anlitat Akustikmiljö, en del av Götessons Design Group, till att montera ljudabsorbenter i alla hallar. Inledningsvis gjorde man ett test med absorbenter på en av tennisbanorna som snabbt blev den populäraste att boka, inte minst av tennistränarna själva. Resultatet föll så väl ut att man fortsatte med samma koncept för alla banor.

Det är inte bara banorna som fått sig ett lyft, man har även pimpat upp många biytor, till exempel området runt centercourten i padelhallen. Här står sittmöbler, puffar och växter som är 100 % återbrukade produkter.

Götessons Design Group sponsrar dessutom tre lovande unga padelspelare; Juni Sjöland, Smilla Ho, Ella Ho från Halmstad Padelclub som ni kan se i bilderna. Deras hemmaarena är just Söndrumshallen.

Intresserad?

Förmodligen har du egna partners som behöver vara med och fatta beslutet. Tryck på knappen och skicka Club of Sports vidare.

Inspirera en kollega!