Exion Padel Arena

”Passion, excitement, action” – det är byggstenarna i Exion som nu har adderat padel till sina andra aktiviteter racing och event på den imponerande anläggningen i Värnamo.

Förutom ljudabsrobenterna i taket har vi gjort stora printar med racingmotiv som också de är ljudabsorbenter. Akustikmiljön är i absolut världsklass.

Vi har levererat möbler för kök, lounge-delar och alla ytor mellan banorna. Vi har levererat rogivande konstväxter och en inredning som skapar en lika exklusiv som inbjudande atmosfär.

Men det handlar ju om mycket mer än att bara leverera, vi har även designat miljöerna.

I det här projektet fick vi chansen att nyttja Club-metoden fullt ut och gjorde allt från ax till limpa i nära samarbete med uppdragsgivaren. Utifrån ritningarna gjorde vi ett 3D-förslag som vi kunde diskutera utifrån och ändra i realtid under pågående möte.

Själva mötet ägde i det här fallet rum hos oss på Götessons i Ulricehamn, där möblerna också fanns tillgängliga för att upplevas fysiskt i takt med att vi valde, bytte och bestämde både inredning och produktval.

Intresserad?

Förmodligen har du egna partners som behöver vara med och fatta beslutet. Tryck på knappen och skicka Club of Sports vidare.

Inspirera en kollega!