VM i bordtennis 2018

När världsmästerskapet i bordtennis gick av stapeln i Halmstad ville vi på Götessons (Detta var innan bildandet av Götessons Design Group) ge evenemanget en extra dimension. Under tidigare VM har det varit vanligt att de lokaler som spelare, tränare och funktionärer vistas i mellan matcher enbart fyller grundläggande behov. Med andra ord inga rum som någon lägger märke till eller kommer ihåg.

Det blev det ändring på till denna gång genom lounger som trendiga, sportiga och avkopplande miljöer. Vi lyckades skapa umgängesmiljöer som inbjöd till både avkoppling och uppladdning inför nästa match.

Jörgen Persson, flerfaldig VM-medaljör som var svenska ambassadör under mästerskapet berättar om de lovord han fått från internationella kollegor: ”Jag har träffat spelare från Kina, Storbritannien och Tyskland i veckan och de är supernöjda med årets arrangemang. Warm-up arenan har varit speciellt uppmärksammad tack vare den moderna inredningen.”

Vi på Götesson hade ”Skön inredning förenar länder” som slogan för arrangemanget, en slogan som blev mer verklighet än vad vi kunnat hoppas på då NordKorea och SydKorea lämnade in en förfrågan till tävlingsledningen om att få spela som ett gemensamt lag! Oavsett sköna möblers förtjänst eller inte – vi är stolta än i dag över att ha fått vara en del i ett arrangemang som förenar spelare och länder.

No items found.

Intresserad?

Förmodligen har du egna partners som behöver vara med och fatta beslutet. Tryck på knappen och skicka Club of Sports vidare.

Inspirera en kollega!