Loungemöbler

Varför begränsa sig till det som händer på banan? Till en modern sportanläggning kommer människor för att umgås, arbeta, vila upp sig – samtidigt som de har nära till den där matchen eller träningen som håller kroppen och huvudet alert.

Genom att skapa fler ytor än det som idrotten kräver ger du dina gäster anledningar att komma tidigare, stanna senare, trivas mer och besöka dig oftare.

Designklassiker

Förhöj känslan i loungen, cafét eller popup-ytan med några riktiga klassiker. Vår äldsta designklassiker är soffan Toad som designades av Ekstrand & Norman 1968 men som aldrig har slutat vara aktuell.

Vi kombinerar modern design med möbler och inredning som bevisat år efter år att de står emot tidens tand. Här finns produkter formgivna av bland andra Claesson Koivisto Rune, Axel Bjurström och Lars Hofsjö.

Ett ställe att arbeta på

Det blir allt vanligare med idrottshallar som har områden avsedda för arbete runt omkring träningen. Vi har möblerna och inredningen som ger dina gäster en inbjudande och avslappnande miljö – i allt från flexibla popup-ytor till fasta, välutrustade konferensrum.

Produktsortimentet är dock bara en del av vårt erbjudande. Minst lika viktigt är det att vi kan hjälpa dig utforma ytorna, välja material och möbler, och sätta samman detaljerna som skapar upplevelsen du vill bjuda dina gäster på.

No items found.

Intresserad?

Förmodligen har du egna partners som behöver vara med och fatta beslutet. Tryck på knappen och skicka Club of Sports vidare.

Inspirera en kollega!