Konstväxter

Forskning har visat att blotta åsynen av växter och grönska runt omkring oss får oss att må bättre. Växtligheten ger människor ro och välbefinnande, och har stor påverkan på hur en miljö upplevs. Men det finns en förklaring till att växter inte är något man traditionellt sett har förknippat med idrottsanläggningar.

Hallar för bollsporter är ofta stora anläggningar med väldigt få fönster. Det kommer helt enkelt inte in tillräckligt med solljus för att en växt ska kunna klara sig. Då är moderna konstväxter lösningen.

Bara fördelar

Konstväxter är underhållsfria. År efter år ger de samma friska, rogivande intryck utan att behöva så mycket som en droppe vatten och utan någon risk för skadedjur. De ger inte ifrån sig några oönskade dofter och kommer aldrig drabbas av röta.

De konstväxter vi erbjuder är moderna, genomarbetade produkter som ”lurar” de flesta även på nära håll.

… okej, en nackdel också

Det enda problemet är faktiskt att det händer att lokalvårdare vattnar konstväxterna från oss. Ett problem som vittnar om deras naturtrogenhet.

No items found.

Intresserad?

Förmodligen har du egna partners som behöver vara med och fatta beslutet. Tryck på knappen och skicka Club of Sports vidare.

Inspirera en kollega!